DJ der spiller til en fest

3 idéer til sjove festindslag, du kan ønske dig til din runde fødselsdagen

Har du planer om at fejre din runde fødselsdag med en fest for venner og familie? Der er intet, der kan bringe en fødselsdags fest til live som et sjovt festindslag. Et underholdende festindslag er samtidig noget, der kan skabe minder og sikre, at du aldrig glemmer din helt særlige dag.

Nogle festindslag er mere omfattende end andre, og ønsker du dig et større indslag, kan det være en idé at ønske dig det i gave til fødselsdagen. En sjovt minde kan nemlig være mindst lige så meget værd som materielle gaver.

Her finder du tre idéer til sjove festindslag, du kan ønske dig til din runde fødselsdag.

Livemusik

En klassikker til fester, som man aldrig går helt galt i byen med, er livemusik. Dette fungerer særligt godt, hvis det er planen, at din fest skal strække sig ud på aftenen med dans og sjov.

Livemusik kan bestå i mange ting. Der kan være tale om noget så simpelt som en solist med en guitar, der kan skabe en god, festlig og hyggelig stemning; der kan være tale om et band, der for alvor kan sparke gang i festen, eller du kan vælge en DJ, som kan sørge for god og passende musik i løbet af aftenen.

Tryllekunst og komik

Er du ikke så meget til livemusik, eller ønsker du dig måske bare et lidt mindre typisk indslag til din fødselsdags rest, kan du vælge indslag som tryllekunst eller komik – eller en blanding af de to.

Her er der tale om en form for underholdning, som virkelig kan få dine gæster til at spærre øjnene op og skraldgrine, og som alle i alle aldre kan finde fornøjeligt.

Samtidig er der mulighed for, at tryllekunstneren eller komikerne kan skræddersy dele af underholdningen til begivenheden, så den bliver personlig og for alvor kan vække minder.

Book en af Danmarks bedste tryllekunstnere her eller find flere ideer til en 30 års fødselsdags underholdning her.

Frække indslag

Er gæsterne til din fest alle voksne, og er I til indslag, der er lumre på den sjove måde, kan du også vælge at ønske dig et frækt indslag i form af eksempelvis en stripper.

Strip kan være yderst underholdende, og så er det uden tvivl mindeværdigt. Sådan et indslag egner sig dog som sagt kun til fester, hvor gæsterne alle er voksne, og hvor alle parter er indforstået med, at den slags kan være sjovt og underholdende frem for akavet og grænseoverskridende.

Find flere ideer til hvad du kan ønske dig til din runde fødselsdag lige her.