2 gaver i flot indpakning

4 bud på gaver, du kan ønske dig, hvis du mangler inspiration

Mangler du inspiration til ønskesedlen? Der er ingen grund til at fortvivle, for her får du en række gode bud på gaver, du kan ønske dig, hvis du er i tvivl om, hvad du skal skrive på din ønskeseddel.

Det kan være svært at finde på noget at ønske sig, når man kommer lidt op i alderen. Da man var yngre og ikke lige så velhavende, kunne man nemt finde på en masse ting, som man manglede, fordi man ikke bare lige kunne investere på et sparsomt budget.

Når du kommer til penge, kan du købe det selv, og derfor kan det være svært at finde på ønsker år efter år. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal ønske dig, følger der derfor en række gode bud herunder.

#1: Sengetøj

Sengetøj er ikke noget, man investerer i hver dag – og faktisk er det sjældent, at man køber nyt sengetøj, medmindre man virkelig trænger. Derfor kan det være oplagt at ønske dig sengetøj i gave, hvis du er i tvivl om, hvad der skal stå på ønskesedlen. Det kunne eksempelvis være dobbelt sengetøj 200×220.

#2: Koncertbilletter

Hvem elsker ikke at gå til koncert? Det gør de fleste, som kan lide musik – og det kan de fleste mennesker. Du kan derfor med fordel forsøge at finde en koncert, som du gerne vil deltage i. Den kan du ønske dig billetter til i fødselsdags- eller julegave, hvis du mangler inspiration. Man kan aldrig få for mange oplevelser.

#3: Kunst til væggen

De fleste elsker at have flot kunst hængende på væggen, og du kan derfor med fordel skrive kunst på din ønskeseddel. Du kan eventuelt nøjes med at ønske dig et tilskud til et kunstværk, som du kan hænge på væggen.

Samtidig skal du være opmærksom på, at det er en god idé at være så specifik som muligt, hvis du ønsker dig et kunstværk. Hvis du ikke er det, risikerer du, at du får noget, som du ikke bryder dig om – og det forpligter du dig næsten til at hænge op, når du har fået det i gave.

#4: En god flaske vin

Hvis du er vild med vin, kan det være en oplagt ting at ønske dig i gave, hvis du ikke kan komme på andet. Der findes masser af gode flasker, og du kan derfor med fordel ønske dig en, som er lidt dyrere end dem, du ellers finder i det lokale supermarked.

Find flere gode gaveønsker her.

Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et SuperGavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!