Kvinde der prøver forskellige sko

Husk nye sko og støvler på ønskelisten

Annonce fra Rikke Solberg

Sko kan hurtigt blive slidte, hvis du bruger dem hver eneste dag, eller hvis de er lavet af sarte materialer. Derfor kan du med fordel ønske dig et par nye sko, så du kan skille dig af med de slidte eller blot have flere par til brug i dagligdagen.

Vidste du, at det faktisk ikke anbefales at bruge de samme sko flere dage i træk? Det skyldes, at fugten skal kunne nå at forsvinde, og materialerne skal nå at ånde igen. 

Her på siden giver vi dig gode råd til, hvilke sko du kan investere i, hvis du ønsker stilfuldt fodtøj, der samtidig er lavet i god kvalitet og har en længere holdbarhed. 

1. New Balance-sneakers

New Balance er populært mærke, med sneakers der både giver ultimativ komfort og et sporty udtryk. New Balance sneakers til damer er perfekt til dig, der ønsker at være stilet og afslappet i hverdagen og uden bekymringer kunne gå flere kilometer, hvad enten det er på arbejdet eller i naturen. 

New Balance har siden begyndelsen i 1906 skabt sko med svang-støttende såler, som skulle passe til enhver fod. Siden da er skoene kun blevet bedre og mere komfortable. Du går altså ikke galt i byen ved at investere i New Balance. 

2. Asics-sneakers

Japanske Asics har i mange år været kendt for at lave gode løbe- og sportssko. Men i dag er deres designs blevet mere minimalistiske og er derfor perfekte til hverdagsbrug, hvor komfort og god stil er en høj prioritet.

Asics er især kendt for deres Gel-Kayano og Nimbus-model. Skoene kan holde til en hel del, så du kan både gå lange ture, spæne efter bussen eller stå op til en tre timer lang koncert uden at få ondt i fødderne. Hvad mere kan du ønske dig? 

3. Ganni-støvler 

Er sneakers ikke lige din stil, så er der heldigvis mange andre muligheder. I den mere sofistikerede ende af skouniverset kan du finde støvler i mange forskellige designs til hverdagsbrug. Ganni er et innovativt dansk mærke, der siden 2009 har lavet stilfulde og minimalistiske støvler til den moderne kvinde. 

Støvlerne fra Ganni kan bruges til både fest, arbejde og hyggelige shoppingture, og så kan de styles med stort set alle outfits – både kjoler, jeans, buksedragter og mere. 

4. Billi Bi-sko og -støvler

Billi Bi-sko og støvler er mere end bare fodtøj – de er et statement. Billi Bi har danske rødder, og derfor ses en tydelig god balance mellem det sofistikerede, kreative og den høje kvalitet. Når du træder ned i et par Billi Bi, forkæler du dine fødder med luksus, hvor hver detalje er omhyggeligt overvejet, og håndværket er i top. 

Uanset om du skal til fest, på arbejde eller i byen med vennerne, så er et par Billi Bi-sko eller -støvler et oplagt valg. Kollektionerne byder på både sprudlende farver, flotte prints og neutrale detaljer. Så find et eller flere par, du kan ønske dig til jul eller din fødselsdag.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!