Mand der skriver sine gaveønsker ned på papir

Ønsk dig noget praktisk og få brugbare gaver

Der er mange, som synes, at det er svært at vælge ønsker. Du bliver sikkert træt af at få penge og gavekort hver fødselsdag og jul, og chancerne er, at folk synes, det er kedeligt at give dig gaver.

Når folk giver gaver, vil de jo gerne have, at de gør indtryk på personen, som får den – og det er svært med penge og gavekort. Så hjælp dem omkring dig med at få inspiration ved at lave en god og kreativ ønskeliste.

Vær ikke bange for at komme med mange ønsker

Jo flere ønsker du har, jo mere inspiration får folk. Når du laver en ønskeliste, skal du selvfølgelig ikke regne med at få hvert ønske opfyldt, men det kan hjælpe andre. Når du har mange ønsker, får folk også en bedre ide om, hvad det præcist er, som du kan lide, hvilket også giver dem mulighed for at være kreative.

Du kan også bruge din fødselsdag eller juleaften på måske at få nogle af de ting, som du går og mangler. Måske er dine vinterstøvler ved at være godt slidte, så ønsk dig et par nye, eller måske vil du gerne have en ny røremaskine, så ønsk dig det. Det er dig selv, som styrer, hvad der skal på ønskelisten, så det er en god mulighed til at få udvidet og forbedre ting i dit liv – som fx køkkenet.

Ønsk dig oplevelser

Alle elsker at få oplevelser i gave, fordi de får mulighed for at tilbringe tid med dem, som de godt kan lide. Når du ønsker dig oplevelser, så får folk også mulighed for at være kreative, fordi det er dem, som bestemmer, hvor I skal hen, og hvad I skal lave. Måske har du et museum, som du gerne vil se. Eller måske bliver en af dine yndlingshistorier lavet til et teaterstykke.

Du kan også nemt forene en forestilling eller museumstur med en lækker middag. Du kan også ønske dig mere aktive ture, såsom kajakroning. Du kan også ønske at folk kommer over i en weekend og hjælper dig med at renovere dit køkken.

Hvis I er mange som samles om et projekt, bliver det hurtigere færdigt, og du vil altid kunne se tilbage på nogle hyggelige dage sammen. Hvis du inviterer folk over, så kan du sørge for, at der er lækker mad, og selvfølgelig også sørge for at du har alt, hvad I skal bruge – som du kan købe nemt og hurtigt på byghjem.dk og megabyg.dk.

Hvis du ikke ved, hvilke oplevelser du skal ønske dig, så kan du også kombinere ønsker med nogle af dine fremtidsplaner. Hvis du ved, at du snart skal flytte et andet sted hen, så ønsk dig nye møbler, eller hvis du skal på ferie, så ønsk dig en ny kuffert eller penge i det lands valuta.

Du kan også ønske dig penge som tilskud til noget, som du har brugt lang tid på at spare op til, på den måde får en pengegave en mere personlig betydning.

Find flere gode gaveønsker her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

90 − = 83