PAr på vandretur med rygsæk på ryggen

Ønsk dig penge eller udstyr til rejser – Her er 3 gode pakkelister, til din næste tur

Hvis du ikke aner hvad du skal ønske dig, så kan du altid ønske dig penge eller udstyr til din næste rejse eller oplevelsestur ud i det blå.

Uanset hvor destinationen er sat til, og til hvilket formål du pakker, så vil du helt sikkert kunne finde inspiration i de tre gode pakkelister nedenfor.

Hvad end du skal i fitness og står og skal pakke træningstasken, eller har planlagt at rejse mod nye eventyr med rygsæk, så vil du kunne finde gode råd og inspiration til, hvad du bør pakke med i tasken.

Hvis du skal afsted på en længere rejse, så det altid en god ide, at lave en liste over de ting du bør pakke med, da det både hjælper dig med at give dig et overskueligt overblik undervejs i pakningen, samtidig med du kan tjekke, at du har fået alt med til turen.

Hvis du skal på udenlandsrejser, er det altid en god ide at huske på de 3 p’er, som er en forudsætning for at du overhovedet kan komme afsted – pas, penge og pung!

Til storbyferie

Du oplevere oftest storbyer bedst til fods, og du kan derfor være garanteret at få tilføjet ekstra skridt på kontoen.  For at undgår ømme og trætte fødder bør du medbringe et par gode sko, som du nemt kan gå mange kilometer i.

Alt afhængig af, hvor meget plads du har i bagagen, vil det anbefales at medbringe et par gode ekstrasko, så du har mulighed for at skifte undervejs. Et andet must have til en storbyferie er en god rygsæk, hvor du vil have mulighed for at have det nødvendige udstyr med på farten.

Det er vigtigt at rygsækken sidder komfortabelt, samt sørger for at pakke let, så den ikke bliver genererende at bære rundt på i løbet af dagen. I tasken vil du have plads til småting, som er uundværligt på storbyferier.

På listen over ting du kan have med på farten, finder du b.la. kamera, solbriller, solcreme, håndsprit, drikkedunk, snacks, brochure over byens seværdigheder, en ekstra trøje. Med inspiration fra denne liste, vil du være sikker på at have det tilbehør med, som vil hjælpe dig bedst muligt på vej til en god ferie i storbyen.

Til backpackertur

Står du og skal rejse mod nye eventyr, er det alfa og omega, at du finder den helt rigtige rygsæk, som vil blive din tro følgesvend undervejs. Der findes et hav af muligheder, og det er vigtigt at finde en, der matcher dine ønsker og lever op til dine krav.

En vandrerygsæk er at foretrække, hvis du skal afsted på en længere backpackertur, hvor du er sikret en optimal bærekomfort, og du vil få fantastiske oplevelser med hjem i rygsækken. Hvis du er nybegynder, er det vigtigt du kender til det nødvendige udstyr, som du bør pakke med til turen.

Før afrejse er det en god ide at danne sig et overblik over, hvad du bør pakke med og det altid godt at pakke så let som overhovedet muligt. Hvad end du skal vandre i de norske fjelde, eller rejse Asien tynd, så gælder det for begge rejsedestinationer at have udstyret i orden.

Det er altid vigtigt at have et førtehjælpskit med, hvis du på uheldigvis skulle komme til skade. Under andet tilbehør finder du et regnslag, som du let kan pakke med, og som vil sørge for at holde din rygsæk og udstyr tørt.  

Hvis du skal flyve meget med tasken, vil det være en god ide at medbringe en cargobag, som er en transportpose, der yder beskyttelse under transport.

Til træning

Mange af os kender det, og mange af os vil helst undgå det – man endelig er kommet afsted til det lokale fitnesscenter, og idet man er ved at pakke ud, opdager man, at drikkedunken mangler eller låsen til skabet ligger hjemme. Lige dér ærgrer du dig ekstra meget over, at du ikke sørgede for at få alt med i tasken.

Du kan dog forsøge at undgå dette, ved at pakke det samme udstyr i den samme rygsæk, og herved minimere du risikoen ved at flytte for meget med træningsudstyret. Det er hvidt forskelligt, hvilket udstyr man foretrækker under træning, men følgende er ting, der skaber de bedste forudsætninger for en god og hård træning

  • Drikkedunk, der sørger for at holde dig hydreret
  • Høretelefoner, der sørger for, at du holdet fokus under træning
  • Træningssko, der sikrer god støtte og komfort
  • Et håndklæde, der sørger for at tørre sveden væk
  • Hygiejneartikler, så du kan afslutte træningen med god samvittighed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 44 = 50