Teenager der står med en gave

Gaveønsker til teenager

Når først teenageårene banker på dørene, kan det være svært at komme på gode gaveønsker til familie og venner. Legetøjet er blevet kedeligt, men voksengaver er heller ikke lutter lagkage. Mulighederne er mange, gaveidéerne få. Derfor har vi gjort vores bedste for at finde på gode gaveønsker til teenagere. Gå på opdagelse i de mange forslag – så har du en ønskeliste til både forældre, bedsteforældre og venner, inden du ved af det!

Teenageårene kan være svære af mange grunde. Lad ikke gaveønskerne blive et af dine problemer! Hjælp dine forældre, bedsteforældre, søskende og venner godt på vej – giv dem en ønskeliste, der gør livet sjovere for jer begge. Vælg mellem alt fra fede gadgets og sjove byggeprojekter til hårpleje, oplevelser og pengegaver, eller læs med her, hvor vi har samlet et hav af populære gaver til teenagere. Se blandt andet:

Hvorfor skal du lave en ønskeliste?

Ligeglad er aldrig glad, lyder det bekendt. Derfor kan det også være en rigtig god idé at hjælpe dine venner og nærmeste godt på vej, når det er jul, du har fødselsdag eller skal konfirmeres. Så gør du både dem og dig selv en tjeneste.

Har du styr på ønskerne, kan du faktisk også spare mange penge i løbet af året. Tøj, sportsudstyr og oplevelser kan nemlig hurtig blive en dyr fornøjelse. Forkæl dig selv, og ønsk dig gaver, du ikke selv har haft råd eller lyst til at bruge penge på. Så bliver livet lige pludselig en hel del sjovere!

Gaveønsker til teenageren, som elsker tøj og mode

Er du nået en alder, hvor du gerne vil investere lidt ekstra i lækkert tøj, plejende produkter og måske makeup? Så kan det være et par rigtige gode ønsker til ønskelisten!

Er du teenager, er tøj en populær gave, når den står på fødselsdag og jul. Hjælp tante Charlotte og dine forældre godt på vej – vis dem, hvilke mærker du er vild med, og fortæl dem, hvilken størrelse du bruger. På den måde undgår du de kradsende sweatre og kedelige sokker!

Pynt ønskelisten med ny teknologi

Er det din konfirmation, nonfirmation eller blot tid til større festligheder? Så kan du med fordel ønske dig en ny computer eller mobil. Lad familien gå sammen om en større gave, eller ønsk penge, der kan være med til at betale ny elektronik eller et kørekort.

Gaveønsker til teenageren, som elsker gadgets og sjove spil

Har du endnu ikke lagt legebarnet fra dig? Fantastisk! På nettet kan du finde et hav af sjove spil og gadgets, som uden tvivl vil gøre livet lettere eller få et smil frem på dine læber.

Er du og dine venner vilde med at spille, kan du ønske dig alt fra gode brætspil til sjove computer- og PlayStationspil. Så har du timevis af underholdende stunder foran dig!

Eller hvad med et par sjove gadgets, du ikke vidste, du bare måtte eje? Glem alt om lektier og huslige pligter – fald i staver til synet af Coolstufs mange seje, sjove og nyttige gadgets. Ønsk dig blandt andet en Tile Pro Bluetooth-tracker, en Candy Grabber slikautomat eller et par smarte Flash Rollers. Så har du altid styr på nøglerne, slikket og påtvungne gåture. Kan du ønske dig mere?

Gaveønsker, der får hårene til at rejse sig og humøret til at stige

Har du allerede en computer, rigeligt tøj og lækre gadgets? Så er en oplevelse det perfekte gaveønske!

Er du til fart over feltet og adrenalin, vil du helt sikkert elske, at køre Djævleræs på grus eller sidde i en luftballon højt over de danske marker. Glæd dig udover det sædvanlige – bedre gaveønsker til teenagere finder du ikke!

Eller hvad med lækker forkælelse til dig og en, du holder af? Ønsk et spaophold i på Ystad Saltsjöbad eller en lækker tempelmassage hos Ni’mat med din mor, far, søster, bror eller bedste ven. Vedkommende vil helt sikkert elske dig for omtanken og den lækre forkælelse!

Har du stadig ikke fundet på nok ønsker til dine kræsne forældre, bedsteforældre og venner? Så kan du altid finde flere gode gaveidéer til din ønskeliste her.

Er det julegaveønskerne du kæmper med at finde frem til, så kan du finde yderligere inspiration til julegaveønskerne i denne guide.

Hvis du stadig ikke ved hvad du skal ønske dig eller give din teenager til jul eller fødselsdag, så kan du også finde inspiration til hvad du skal ønske dig her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

51 + = 60