Smuk brud

Gode gaveønsker til brylluppet

Er du smaskforelsket og på vej til at blive gift med manden eller kvinden i dit liv? Så skal det selvfølgelig fejres med et bryllup, hvor jeres familie og venner kan være med til at hylde jeres store kærlighed. Men hvad kan du som par og brud ønske dig på den store dag? Læs med her, hvor vi har samlet gode gaveønsker, I kan skrive på ønskelisten, når I skal giftes.

Hvad end I skal vies i kirken, på rådhuset eller et helt andet sted, er brylluppet en helt særlig ceremoni, I aldrig vil glemme. For findes der noget smukkere end at samle alle dem, I har kær, for at fejre jeres evige kærlighed til hinanden? Brylluppet markerer et nyt kapitel i jeres liv, og det skal selvfølgelig fejres med sang, dans og gode gaver. Mangler I inspiration til ønskelisten, kan I med fordel læse videre her.

Ønsk dig brudekjolen i bryllupsgave

Det kan være svært at finde hoved og hale i gæstelister, invitationer, leje af lokaler og ønskelister, når nyheden om jeres forlovelse først har spredt sig. Og dresset skal også være på plads – ikke mindst brudekjolen.

Brudekjolen er for mange brude noget helt særligt både inden, til og efter brylluppet. Der er derfor populært at tage mor, søster eller veninder under armen, når kjolen skal findes. Måske kan du endda ønske din brudekjole i bryllupsgave fra dine forældre og/eller svigerforældre?

Er du på udkig efter den perfekte brudekjole? Så kan du helt sikkert finde den her!

Når brudekjolen er på plads, kan du ånde lettet op og få styr på de andre forberedelser. Ikke mindst ønskelisten.

Gode gaveønsker til brudeparret

Gaver til bryllupper må meget gerne være højtidelige og være med til at markere jeres særlige dag. Mens nogle brudepar ønsker sig gaver til boligen, foretrækker andre oplevelser og mere personlige gaver.

Med brylluppet fejrer vi først og fremmest at to mennesker splejses sammen – jeres fremtidige tosomhed. Det er derfor oplagt, at I ønsker jer bryllupsgaver, der kommer jer begge til gode.

Er I på udkig efter en bryllupsgave, I aldrig vil gemme, er oplevelsesgaven et sikkert valg! Find en oplevelse eller udfordring i naturen, I kan lave sammen på jeres bryllupsrejse, eller ønsk jer en romantisk weekend med spa og lækre gourmetoplevelser i bryllupsgave. Så kan I være sikre på, at I får jer en god start på livet som mand og kone.

Eller hvad med et flot møbel til boligen? Det er dyrt at flytte hjemmefra og mindst lige så dyrt at flytte sammen og blive gift. Møbler og lækkert design, pynteting til boligen eller køkkenredskaber, som f.eks. en supermoderne køkkenmaskine eller slowjuicer, er gode ønsker at sætte på ønskelisten.

Bryllupsgaver, bruden vil elske

Har du brug for hjælp til at blive klar til din store dag? Så er det oplagt, at du – bruden – ønsker dig et gavekort til en lækker ansigtsmassage, en manicure eller en tur til frisøren i bryllupsgave. Det kunne være dit ønske til morgengaven fra din kommende gom. For det er jo en gave, der skal bruges før selve vielsen.

Men du kan også ønske dig noget mere varigt, som et par øreringe et armbånd eller andre smykker, som altid vil minde dig om den store dag.

Find flere gode gaveønsker til enhver anledning her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 40 = 41