Har du problemer med gaveønskerne?

Ja – for nogen lyder det måske helt absurd ikke at være i stand til at finde på noget man godt kunne tænke sig, og så endda skrive det på en liste hvorved der med stor sandsynlighed er chance for at få det helt gratis af en anden. 

Men i realiteten er det altså ikke kun gaveidéer der er svære at finde på. Der er mange der har super svært ved at finde på ønsker at smide på ønskesedlen. Man kan vel godt sige, at det er et luksusproblem, men det kan også sagtens hænge sammen med hvornår ens fødselsdag ligger. Hvis man har fødselsdag i november eller december – ja sågar også i oktober, så har man jo næsten lige fået gaver når julen falder. Derved kan det være svært at finde nok ønskelige gaver til at udfylde en liste igen til jul.

Hvad gør man når man løber tør for ønsker? 

Egentlig så gælder det bare om at lede efter et behov. Det kan selvfølgelig være svært hvis man er dækket godt ind, og alt i alt er tilfreds med tilstedeværelsen, men man har altid behov for f.eks. tøj og sko, eller måske noget til studiet eller den fritidsaktivitet man dyrker. Derved hænger dovenskab og manglende kreativitet ofte sammen med at man ikke får lavet en ønskeseddel. 

Har man problemer med at finde på gaver er der heldigvis masser af inspiration at hente på internettet. Der er flere forskellige inspirationskilder i form af gavesider, som hjælper både gave-giveren og gave-modtageren til at finde på den rigtige gave. 

Oplevelser er altid en god idé både at give i gave, men også at ønske sig. Måske du synes at Nikolaj Stokholm er hyldene skæg når du ser ham på tv’et derhjemme. Måske du skulle ønske dig et par biletter til hans tour? Mulighederne er mange, og man kan aldrig gå galt i byen med en god oplevelse!

Helt fortabt? – Ønsk dig noget du kan bytte!

Hvis du er helt på bar bund, og du virkelig er mættet på alle behov – ja, så kan du altid ønske dig noget som du kan bytte. Det gælder bare om at finde på ønsker til butikker hvor du kan finde en erstatning hvis gaven ikke er tiltalende alligevel. Måske du handler alt dit tøj hos Wagner? – ja, så ønsker du dig et par fede jeans eller en pæn skjorte derfra. Du kan kun blive overrasket!

På den anden side så kan man også bruge sin ønsker til at få noget at det praktiske hentet hjem. Det kunne f.eks. være strømper, underbukser eller noget til køkkenet. 

Lav ønskesedlen i god tid

Sørg for at udarbejd ønskesedlen i god tid. Det kan være en god ide at skrive det ned på mobilen, hvorved du nemt kan tilføje et ønske hvis du lige falder over noget på farten. Vi kender alle sammen til, hvor træls det kan være at rykke efter en ønskeseddel fordi personen ikke har snøvlet sig færdig med den. Det stresser personen der skal modtage ønskesedlen. Få processen i gangsat i god tid, og arbejd så løbende på den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

91 − 82 =