Tid er penge

Ønsk dig en gave, du kan tjene penge på

Er du i tvivl om, hvad du skal ønske dig i jule- og fødselsdagsgave? Det er der mange, der har svært ved. Hvis du selv mener, du har det meste, du skal bruge, eller dine ønsker altid er for dyre, er der dog en alternativ gave, du kan ønske dig. En gave, der kan skifte værdi: en investering i Bitcoin, for eksempel.

Det kan være en kamp at finde inspiration til ønskesedlen hvert eneste år. Derfor kan det være en idé, hvis du ønsker dig nogle lidt mere alternative gaver. Det kan for eksempel være

En opfindsom og sej gave, dine venner sikkert ikke får. Måske vil du ønske dig aktier i en bestemt virksomhed i gave? Eller hvad med en investering i kryptovalutaen Bitcoin?

Derfor skal du ønske dig en Bitcoin-investering i gave

Havde du investeret blot 20 kr. i Bitcoin i 2010, havde du i dag kunnet hæve hele 40 millioner kr. Vildt, ikke?

Der findes forskellige sites, hvor man kan handle Bitcoin. Det er bedst, hvis du er helt sikker på, hvilket site, du vil vælge. Derfor er det en god idé at læse anmeldelser af de forskellige handelsplatforme. For eksempel kan du her læse en anmeldelse af Bitcoin Profit.

Bitcoin Profit er en handelssoftware-platform til kryptovalutaen Bitcoin. Det særlige er, at platformen er en robot, der automatiserer handelsbeslutningerne og udfører, handler på vegne af dig som investor.

Det er algoritmer, der afgør, hvilke handler robotten udfører for dig. Så du slipper for at bruge tid og kræfter på selv at handle. Det er der dog både fordele og ulemper ved.

Er du nybegynder?

Generelt er det en god idé at sætte dig ind i sagerne med aktier og investeringer, inden du investerer en eneste krone. Der findes forskellige sites til formålet.

Overvej, om det er noget, du vil bruge tid på. Går du op i finans og økonomi i forvejen og har en stor nok forhåndsviden om terminologien og betydningen af ord, der i manges øjne er fremmedord, er du allerede godt på vej.

Men er du nybegynder, skal det ikke stoppe dig fra at begynde at investere i aktier, Bitcoin eller andet. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at investere, uanset hvor ung eller gammel du er, hvad din baggrund er, og nærmest også uanset hvor mange penge du har til at investere med.

Det bliver i hvert fald en oplevelse for dig at se, hvad andre siger til din ønskeseddel, hvis der står “aktier” eller “Bitcoin-investering”!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

28 − = 23