Blank ønskeseddel på køleskab

Vær på forkant med ønskesedlen og tænk over hvad du mangler

Vi kender det alle sammen. Fødselsdagen eller juleaften nærmer sig og alle begynder at spørge efter ønskesedler, men du aner endnu engang ikke hvad i alverden du skal ønske dig.

Det er næsten pinligt at være den der aldrig kommer med en ordentlig ønskeseddel. Og hvis du slet ikke kommer med en ønskeseddel, kan du risikere at få gaver som du slet ikke har brug for eller vil blive glad for, og det er både ærgerligt for dig, og for den der giver dig gaven.

Vær på forkant med ønskesedlen

En af de ting du kan gøre at begynde at skrive ned i god tid. Hver gang du ser noget i en butik eller en reklame og tænker, det der kunne jeg godt tænke mig. Så skriv det ned.

Du kan altid rette din ønskeseddel til når den så skal sendes ud, men hvis du sørger for at skrive ned løbende, slipper du for at stå der, pludselig med en helt tom hjerne der ikke kan huske noget som helst af, hvad du har brug for.

Hvad mangler jeg?

Hvis du ikke har fået skrevet ned, og spørgsmålet pludselig kommer, så kan du tage et kig rundt i din bolig og se på hvad du enten mangler lige nu, eller hvad du måske snart kommer til at mangle.

Gaveønsker behøver ikke altid at være helt vildt unikke, det er også dejligt at få hverdagsting som du virkelig har brug for.

Det kan være alt lige fra mascara, make-up fjerne, hår kur, neglelak osv. Det kan være at dine produkter til håret er ved at slippe op. Så kan du med fordel ønske dig eksempelvis en ny krøllecreme.

Der findes mange forskellige mærker indenfor krøllecremer, og du kan både vælge at ønske dig den samme type krøllecreme du altid har brugt, eller ønske dig en ny, og prøve den af.

Tænk fremad

Når du skal finde ud af hvad du ønske dig kan du også tænke fremad.

Hvis du allerede nu ved at du skal på sommerferie i juli måned, men at du mangler en bikini kan du vælge at ønske dig en ny bikini, selvom du måske ikke lige skal bruge den lige nu, så sparer du da de penge når sommerferien nærmer sig.

Du kan også vælge det ”kedelige” (men sikre) ønske og ønske dig specifikke skønhedsprodukter eller parfumer.

Ønsk dig oplevelser

Rigtig mange vælger at ønske sig oplevelser med dem de holder af. Du kan vælge at ønske dig specifikke oplevelser, dette kunne være en wellness behandling, teaterbilletter, biografbilletter eller en tur på din favorit restaurant.

Du kan også vælge at lade det være op til gavegiveren, og simpelthen bare skrive ”oplevelser” på din ønskeseddel. På denne måde kan du blive rigtig overrasket, og måske opleve noget du slet ikke havde tænkt på som en mulighed.

Find flere ideer til året gaveønsker lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

38 − 31 =